Takaisin tuotemerkkeihin

Retki® on suomalainen retkeily- ja ulkoilutuotteisiin erikoistunut brändi, joka palvelee kaikkia ulkoilmaihmisiä. Brändille on tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus nauttia ulkoilusta ja retkeilystä.

Retki Outdoor -tuoteperhe tarjoaa eräolosuhteissa testattuja, kestäviä varusteita luonnossa liikkuville aktiiviharrastajille. Tyylikkäät ja monikäyttöiset Retki Urban -tuotteet sopivat ulkoiluun ja harrastamiseen niin luonnossa kuin kaupungissakin. Koko perheelle suunnattu Retki Familytarjoaa hauskoja retkeilyelämyksiä myös perheen pienimmille.

Tinkimättömällä suunnittelulla  ja laadunvalvonnalla takaamme tuotteidemme korkean laatutason ja kilpailukykyiset hinnat. Retki®-brändin menestyksen takana on palava halu suunnitella ja tehdä innovatiivisia tuotteita sekä löytää parhaita ratkaisuja niin vapaa-aikaan kuin ammattikäyttöön. Paraskaan tuote ei synny ilman lukuisten harrastajien ja alansa huippuammattilaisten palautetta sekä yhteistyötä.

Retki Outdoor -tuoteperhe tarjoaa eräolosuhteissa testattuja, kestäviä varusteita luonnossa liikkuville aktiiviharrastajille. Tyylikkäät ja monikäyttöiset Retki Urban -tuotteet sopivat ulkoiluun ja harrastamiseen niin luonnossa kuin kaupungissakin. Koko perheelle suunnattu Retki Family tarjoaa hauskoja retkeilyelämyksiä myös perheen pienimmille.

Retki Finland kiikarit 8,5x32 FBMC vedenkestävät
Retki Finland ruokarasia 800ml lime
Retki Finland terästermos Pro 0,75L
Retki Finland riipputeltta
Retki Finland juoksureppu move 9L
Retki FInland reppurinkka 32 L vihreä
Retki FInland reppurinkka 32 L Musta
Retki Finland terästermos 0,3L, pikakorkki

Tuotemerkit