Uistimet, jigit ja lusikat

Louhi on tehokas ottijigi mm. ahvenen ja kuhan kalastukseen! Jigi jäljittelee haavoittunutta pikkukalaa, joita ahvenparvet väijyvät syödäkseen.
Nyt sinun ei tarvitse miettiä yhtään, mikä jigipää on sopiva jigiisi, eikä myöskään pujotella koukkuja. Tässä on nimittäin sinulle täysin kalastusvalmis jigi. Jasu Ukko on täydellinen valinta, mikäli sinun on valittava vain yksi jigi.
Jigipäälajitelma sisältää kaikki ahvenen kalastuksessa käytetyt yleisimmät jigipäät helposti yhdessä rasiassa! Lajitelma sisältää 40 kpl jigipäitä, 5 kpl/koko
Välillä hauen hammas sivaltaa kuin sapeli siiman poikki. Turhaan siimojen katkeiluun on helppo ratkaisu, nimittäin teräsperuke.
Kun haluat olla lännen nopein vieheiden vaihdossa, niin kannattaa käyttää Jasu Pikalukkoja. Tätä lukkoa ei tarvitse avata, vaan jigipäät ja vieheet kiepsautetaan paikoilleen. Leikari estää siimaa kiertymästä, kun käytetään pyöriviä vieheitä.
Useita kokoja!
3 cm Jasu Ukko on yksi markkinoiden pienimmistä ahvenjigeistä. Jasu Ukko on täydellinen valinta, mikäli sinun on valittava vain yksi jigi. Se imitoi pakenevaa, pikkuisen pökerryksissä olevaa pikkukalaa.
5 cm Ukko on yksi tehokkaimmista ahvenjigeistämme!? Jasu Ukko on täydellinen valinta, mikäli sinun on valittava vain yksi jigi. Se imitoi pakenevaa, pikkuisen pökerryksissä olevaa pikkukalaa.
Hyvä uistin lentää pitkälle, houkuttelee kalat kaukaa ja tartuttaa ne hyvin kiinni! 9 g painoinen Salama iskee yhtä varmasti kuin edeltäjänsäkin 6 g ja 12 g. Salama on pitkäheittoinen ja tehokas lippauistin kaikkiin vesiin.
Pienikin Salama voi iskeä rajusti. 6 g Salama on tehokas lippauistin kaikkiin vesiin. Tätä uistinta kannattaa tarjota erityisesti taimenelle, raudulle, kirjolohelle, ahvenelle, harjukselle ja säynävälle.
Iso Salama iskee lujaa. Tätä uistinta kannattaa tarjota erityisesti taimenelle, raudulle, kirjolohelle, ahvenelle, kuhalle ja hauelle. Näyttävästi pinnoitettu runko ja sen värit kestävät, vaikka Salama iskisi välillä kiviin tai puihin.
4 cm ja 6 cm Louhi jigit ovat tehokakaita ahvenen kalastukseen! Jigi jäljittelee haavoittunutta pikkukalaa, joita ahvenparvet väijyvät syödäkseen.
5 cm Ukko on yksi tehokkaimmista ahvenjigeistä. Se imitoi pakenevaa, pikkuisen pökerryksissä olevaa pikkukalaa. Jigissä on paksu, muotoiltu etuosa, joka yhdistyy uritetun peräosan kautta lapiopyrstöön.
Useita kokoja!
Jigipään paino valitaan kalastussyvyyden, veden virtauksen ja lämpötilan mukaan. Lämmin ja virtaava vesi 2 g / m. Viileä ja seisova vesi 1 g / m.