2019 Yamaha YT 660 lumilinko

35 tonnia / h

2019 Yamaha YT 660 lumilinko

7T0202030A |

Hydrostaattisen vaihteiston ohjaaminen yhdellä vivulla käy kätevästi, joten voit säätää nopeutta tarkasti ja portaattomasti niin eteenpäinajossa kuin peruutuksessakin. Samalla kumitelaveto takaa äärimmäisen pidon ja vetovoiman.

Tämä suorituskykyinen kone pureutuu jopa jäisen ja pakkautuneen lumen läpi, ja sen sähkötoimisella ja kaksivaiheisella poistoputkella on 230 asteen kääntösäde. Taltuta kaikki talven metkut uskomattoman YT660-lingon avulla.

 • Lumenheittoetäisyys 15 m
 • Syöttöpesän leveys 615 mm
 • 35 tonnia / h
 • 4-tahti
 • Telaveto
Toimitusaika: Tarkista myynnistä

3790.00 € 3056.45 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Santander-rahoituksella alkaen 116€/kk (5000€ luottosumma, 60kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Vaikka lingon valtava 61 senttimetrin työskentelyleveys ja lumen heitto jopa 15 metrin päähän kuulostaa houkuttelevalta, viimeistään Yamahan hiljainen ja tehokas nelitahtimoottori, kaksivaiheinen sahalaitainen syöttökierukka, kaksivaiheinen poistoputki ja hydrostaattinen vaihteisto (HST) vakuuttavat sinut lopullisesti.

Yksityiskohdat

 • Yamahan tehokas nelitahtimoottori ja sähköinen käynnistys
 • Hydrostaattinen vaihteisto (HST) – äärimmäistä käyttömukavuutta
 • Tehokas kaksivaiheinen puhallin – ohjaa lumen jopa 15 metrin päähän
 • Laaja (61 cm) työleveys lumen poistoon
 • Kestävä kumitelaveto – erinomaista pitoa ja vetovoimaa
 • Poistoputken yksinkertainen kääntö – sähkötoiminen
 • Kaksiasentoinen poistoputki – muovivuoraus estää märän lumen kertymisen
 • Vaativaan käyttöön soveltuva teräksinen, kaksivaiheinen syöttökierukka – haastaviin töihin
 • Kolmivaiheinen ja kaasutoiminen syöttökierukan korkeussäätö
 • Säädettävä Snow Jaw -tyylinen kaavintaterä
 • Vaativaan käyttöön soveltuva hammaspyörästön kotelo – pitkä käyttöikä
 • Kätevä työvalo ohjaustangossa – loistava idea!
Yamahan nelitahtinen kansiventtiilimoottori, sähkökäynnistys

YT660-lingon käyttäminen käy käden käänteessä: kytke virta, rentoudu ja nauti Yamahan nelitahtisen kansiventtiilimoottorin tasaisesta, hiljaisesta ja takuuvarmasta tehosta. Tämä kestävä ja hyväksi havaittu 175-kuutioinen ilmajäähdytetty moottori tarjoaa valtavan väännön ja lumen heittokyvyn, ja lisäksi sen polttoainetaloudellisuus on huippuluokkaa. Moottori käy tavallisella polttoaineella (95-oktaaninen).

Hydrostaattinen vaihteisto (HST)

Kestävä hydrostaattinen vaihteistomme takaa entistäkin täsmällisemmän nopeuden hallinnan sekä tasaisemmat vaihdot eteenpäinajon ja peruutuksen välillä. Kaikki tämä hoituu yhdellä vivulla. Voit siis vaihtaa nopeutta tai pysäyttää lingon ilman, että telamattoja on kytkettävä pois käytöstä, eikä heittopyörän nopeudesta tai lumen huimasta heittoetäisyydestä (jopa 15 metriä) tarvitse tinkiä!

Tehokas kaksivaiheinen syöttökierukan ja heittopyörän järjestelmä

Kaksivaiheinen syöttökierukan ja heittopyörän järjestelmä on suunniteltu kestämään ankarimmatkin talviolot. Vaativaan käyttöön suunniteltu teräksinen syöttökierukka hoitaa erittäin laajan väylän (61 cm) puhdistuksen. Lisäksi siinä on sahalaitainen kaavintaterä, joka rikkoo jopa jäisen ja paakkuuntuneen lumen. Näin kierrosherkkä heittopyörä pystyy heittämään lumen kaksivaiheisen poistoputken kautta jopa 15 metrin päähän.

Kestävä kumitelaveto

Ei luistoa eikä liukumista, vaan pelkkää sujuvaa hallintaa. Kumitelamatot ovat taipuisia, ja niiden suuret kuviot lisäävät pitoa hankalissa olosuhteissa liikuttaessa. Niiden ansiosta pito on entistäkin parempi jyrkillä pinnoilla, ja tarvittaessa koneen saa nousemaan vaikka portaita. Järjestelmä toimii täydellisesti yhteen hydrostaattisen vaihteiston kanssa.

Muovivuorattu poistoputki ja helppokäyttöiset ohjaimet

Kaksivaiheisen poistoputken muovivuoraus estää märän lumen kertymistä putkeen ja vähentää lisäksi melua ja kulumista. Putken sähköinen kääntö ja kulman säätö hoituu yhdellä vivulla. Myös syöttökierukan lukitusvipua ja kytkentää voi hallita yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi jää vapaaksi nopeuden tai poistoputken asennon säätämiseen käytön aikana.

Kaasutoiminen syöttöpesän kallistusjärjestelmä

Kestävässä, kaksivaiheisessa syöttökierukassa on tehokas sahalaitainen terä, sähkömagneettinen kytkin ja tärinänvaimennus. Kierukassa on kolmiasentoinen ja kaasutoiminen kallistusjärjestelmä sekä kätevä kellunta-asento, jonka ansiosta kone pystyy mukautumaan lumiolosuhteisiin seuraamalla maaperän pinnanmuotoja. Säätö käy helposti ja nopeasti yhdellä ohjaustangon vivulla.

Takuuvarmaa luotettavuutta ja kestävyyttä

Yamahan nimi herättää kunnioitusta kaikkialla maailmassa, ja se tunnetaan ensiluokkaisesta luotettavuudesta ja kestävyydestä. Jokainen Yamahan lumilinko on tälle perinteelle uskollinen. Vaativaan käyttöön soveltuva syöttökierukka ja poistoputkijärjestelmät on valmistettu kestävästä, paksusta teräksestä, ohjaimet ovat metallia ja hammaspyörästön kotelo valurautaa. Lumilinkomme ovat yksinkertaisesti valmistetut kestämään.

Lisävarusteet kuuluvat oikeastaan vakiovarustukseen

Kaasutoimisella kallistuksella varustettu kaksivaiheinen syöttökierukka, säädettävä Snow Jaw -tyyppinen kaavintaterä, sähkökäynnistys, puhdistustyökalu, työvalo, polttoainehana kaasuttimen ja polttoaineen tyhjennykseen sekä automaattinen hätäkatkaisu – nämä ovat vain muutamia käytännöllisistä ominaisuuksista, jotka kuuluvat linkojen vakiovarustukseen. Tulos? Äärimmäinen tehokkuus ja helppokäyttöisyys.

Moottori
 
Malli
MZ175E
Moottorin tyyppi
Yksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, OHV
Sylinterin tilavuus
171cc
Maksimiteho
4,4 kw ( 6,0 ps )
Käynnistysjärjestelmä
Sähkö- ja käsikäynnistys
Sytytysjärjestelmä
TCI
Suositeltava polttoaine
Lyijytön bensiini
Suositeltava öljy
Yamalube 5W30
Kapasiteetti
 
Syöttöpesän leveys
615 mm
Poistokorkeus
440 mm
Linkouskapasiteetti
35 tonnia/tunti
Heittoetäisyys
15 m
Ajojärjestelmä
 
Ajojärjestelmä
Kumitela
Vaihteistojärjestelmä
Hydrostaattinen
Nopeuden säätö
Portaaton
Ajonopeus
0 - 3.2 km/h
Peruutusnopeus
0 - 2.4 km/h
Linkousjärjestelmä
Kaksivaiheinen
Syöttökierukan halkaisija
310 mm
Käynnistäminen
Hihna
Korkeuden säätö
3-asentoinen, mekaaninen
Chute control
 
Kierto
Sähkö
Kääntäminen
Manuaalinen
Heittotorven kiertokulma
220 º
Poistoputki
Teräs
Mitat
 
Polttoainesäiliön tilavuus
4,5 Litraa
Öljytilavuus
0,6 Litraa
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö)
102 kg
Kokonaispituus x -leveys x -korkeus
1 476 mm x 637 mm x 1 108 mm