Fimbulvetr Hikr Lumikengät, eri värejä
-46 %

Fimbulvetr Hikr Lumikengät, eri värejä

FIMBULVETR-H | Ranua Rovaniemi Kemijärvi Oulu Keskusvarasto

Hikr toimii loistavasti mm. jyrkemissä nousuissa. Liiku hangessa paremmin kuin uskoit sen koskaan olevan mahdollista.

Ne ovat kevyet, joustavat, vahvat, kaikkien kelien lumikengät – Todellista High Tech osaamista.

Tehty tyydyttämään ammattilaisten tarpeet oli sitten kyseessä vapaalaskua harrastavat lumilautailijat, metsästäjät, kiipeilijät, viranomaiset sekä kaikki muut jotka haluvat tai joiden tarvitsee päästä eteenpäin hangessa. Fimbulvetrin suunnittelu ajatuksena on ollut tarjota parasta mahdollista kaikessa, suunnistelusta valmistukseen, niin että lumikenkä tuntuu luonnolliselta jatkeelta.

Toimitusaika: Varastotuotteille: 1-5 arkipäivää

Musta
 279.00 € 150.00 € 120.97 € alv. 0%
Ranua Rovaniemi Kemijärvi Oulu

Oranssi
 279.00 € 194.90 € 157.18 € alv. 0%
Maahantuoja: Ei saatavilla

Norjassa suunnitelluilla ja valmistetuilla Fimbulvetr lumikengillä liikut hangessa paremmin ja helpommin kuin uskoit sen koskaan olevan mahdollista.

All-Diredtion-sarana joustaa kaikkii suuntiin, joten kävely on helppoa ja miellyttävää viistollakin alustalla. Innovatiivisten ratkaisujen avulla kengistä on saatu kevyet ja erittäin kestävät. Kaikissa malleissa myös Ferris Crampon -jääraudat jotka takaavat hyvän pidon jäisellä alustalla. Fimbulvetr lumikenkien siteet ovat suunniteltu yksinkertaisiksi ja erittäin luotettaviksi toimimaan erilaisten kenkien kanssa. Kaikkiaan osien lukumäärä on pieni ja materiaalit huippu laadukkaita mikä takaa luotettavuuden vaativissakin olosuhteissa.

Uusi innovatiivinen saranaratkaisu (patentoitu ”All Direction Hinge” ) siirtää voiman pehmeästi ja tasaisesti kaikkiin suuntiin. Sen ansiosta kengillä on helpompi kiivetä ja kulkea viistoja rinteitä. Runko osan hunajakennorakenne antaa maksimaalisen kantavuuden ja pidon päästäen lumen valumaan kuitenkin pois lumikengän päältä.

Fimbulvetr on valmistettu DuPont Hytrel materiaalista jota käytetään mm. autojen moottoreissa ja iskunvaimentimissa. Materiaali on erittäin vahvaa ja kestää miljoonia taivutuksia erittäin kylmissä olosuhteissa. Monikäyttöisyyden vuoksi kenkään on tehty varta vasten suunniteltu ”Hugin Binding” side sekä purevuutta lisäämään ”Fenris Crampons” jääraudat. Lumikentä koostuu vain 12 osasta, side mukaan lukien. Fimbulvetr lumikengät ovat 100% kierrätettävät.

Ominaisuudet

  • Valmistusmateriaali lumikenkä ja side: DuPont™†Hytrel® TPC-ET
  • Jääraudat: Stainless Steel (AISI 316)
  • Osien lukumäärä: 12 – sisältää siteet ja pultit
  • Pituus: 60 cm / 24″
  • Leveys: 25 cm
  • Pinta-ala: 1380 cm²
  • Paino: 2146 g/pari
  • Kengän koko: 32-48
  • Kuorma max: 140 kg
  • Valmistusmaa: Norja

Katso myös nämä tuotteet

Fimbulvetr Rangr Lumikengät, eri värejä
-46 %
Saatavilla
Alk. 299.00 € 160.00 € 129.03 € alv. 0%