Moottoripyörä-katurenkaat

Metzeler Sportec M9 RR renkaiden erinomainen käsiteltävyys takaa erinomaisen ajonautinnon.
Dunlop GP Racer Slick D212 renkaan kilpaperäinen muottiprofiili nopeuttaa sisäänkääntämistä ja vähentää ohjaustehoa.
Dunlop D213 GP Pro renkaan etu- ja takaprofiilit tarjoavat suuremmat kosketuspaikat kaikissa kallistuskulmissa, mikä parantaa pitoa, käsittelyä ja vähentää ohjausponnistusta.
Metzeler X-Ply -urheilurengas urheilullisiin moottoripyöriin X-Ply-kiinnikkeillä jopa 400cc. Jännittävää, ketterää ja pitkäkestoista ajoa.
Metzeler Upea Supersport-rengas yleiskäyttöön
Metzeler Sportec M7 RR rengas on omistettu kaikille kuskeille, joilla on urheilullinen ajotyyli ja jotka etsivät pitoa kaikissa tieolosuhteissa, säässä ja lämpötiloissa.
Metzeler Racetec RR renkaan erittäin intensiivinen ketteryys ja ennustettavuus kaikissa vaiheissa kilpaprofiilien ja huipputeknisten yhdisteiden ansiosta, jotka on kehitetty tieoikeudellisissa eritelmissä.
Dunlop GP Racer D212 renkaan kilpaperäinen muottiprofiili nopeuttaa sisäänkääntämistä ja vähentää ohjaustehoa.
 Dunlop on suunnitellut D427:n yksinomaan Original Equipment (OE) -renkaaksi vuoden 2008 Harley-Davidson Fat Bob® -moottoripyörälle.
Dunlop D429 Kehitetty yhdessä Harley Davidsonin® kanssa heidän vuoden 2018 Fat Bobille ja Fat Bob S:lle.
Täysin uusi Original Equipment (OE) -asennus vuoden 2021 Harley Davidson 1250 -malliin.
Ainoa Harley Davidsonin® urheilupyöriin hyväksymä rengas. Kehitetty K591-kilparenkaasta tarjoamaan optimaalisen pidon märissä tai kuivissa olosuhteissa.
Original Equipment (OE) -vaihtotakarengas Harley-Davidson® XR, Sportster ja Dyna® malleihin.
F20 on diagonaalinen eturengas, joka voidaan yhdistää K525:een alkuperäisen Yamaha V-Maxin mahtavan tehon hallitsemiseksi. Siinä on valkoinen kohotettu sivuseinäkirjoitus.
Dunlop D408 ja D407 rengas on suunniteltu yhteistyössä Harley-Davidson®:n kanssa, mikä takaa vahvan ja turvallisen käsiteltävyyden kaikissa olosuhteissa.