Moottoripyörä-katurenkaat

Pirelli Dialo Rosso IV Renkaan erinomainen pito jarrutettaessa, työntövoiman lisäys äärimmäisissä kaltemissa kulmissa ja loistava pito kulmissa.
Metzeler Roadtec 01 SE renkaiden parannetut urheilulliset ajoedut säilyttäen samalla erinomaiset urheilulliset touring-ominaisuudet kilometrimäärälle ja märille olosuhteille.
Sport Touring rengas, joka tarjoaa suorituskykyä kaikissa sääolosuhteissa. Täydellinen yleisradiaali Sport Touring -rengas Z6 tarjoaa kuivapitoa, märkäsuorituskykyä, keveyttä, käsiteltävyyttä, mukavuutta – ja kilometrimäärää.
Metzeler Roadtec Z8 Interact rengas on pitkäaikainen testivoittaja Roadtec™ 01:n läpimurtoon asti, se tarjoaa ylellisen sekoituksen tarkkaa ja vaivatonta käsittelyä.
Metzeler Touring -renkaat keskittyvät pidon parantamiseen märillä ja vähäkitkaisilla pinnoilla, lisääntyneeseen ajokilometrimäärään sekä erinomaiseen sopeutumiskykyyn moottoripyörien, ajotyylien ja olosuhteiden kanssa.
Tämä vyörengas, joka on kehitetty erityisesti suuria mukautettuja moottoripyöriä varten, tarjoaa kaiken parhaan vyöteknologian pyörällesi. D251:n tarjoaa parhaan suorituskyvyn käsiteltävyyden, ajomukavuuden ja nopeuden suhteen.
 Dunlop F14 on diagonaalinen eturengas, joka on kehitetty kevyille ja keskipainoisille pyörille.
Sport-touring bias-renkaan Klassisen muotoilun ansiosta sopii hyvin myös vintage-pyörille ja tyyliltään klassisille pyörille. Moderni teknologia näkyy kulutuskestävyydessä ja hyvässä märkäpidossa.
Dunlop K82 Sport-touring-rengas suunniteltu vanhemmille klassisille ja kevyille pyörille.
Dunlop TT100 Klassinen tyyli kevyille ja klassisille pyörille. Ensimmäinen tuotantorengas, joka saavutti 100 mph kierrosnopeuden Isle of Man TT:llä vuonna 1969.