Moottoripyörä-katurenkaat

Uusi profiili takaa erinomaisen käsittelyn. Michelin Aramid Shield Teknologia yhdistettynä sen uuteen profiiliin antaa Michelin Commander III Cruiser -renkaalle paremman käsiteltävyyden kaarreajossa, mikä ylittää Commander II -renkaan.
Michelin Pilot Road 4 GT renkaan runkorakenteen ansiosta Michelin pilot Road 4 GT tarjoaa vakautta ja ajomukavuutta, sekä on näin täydellinen valinta pitkille matkoille.
Michelin Pilot Road 3 -renkaan innovatiiviset lamellit ovat peräisin X-Sipe Technology -lamelliteknologiasta. Rengas on entistä turvallisempi ajaa paremman märkäpidon ansiosta.
Michelin Pilot Road 4 Moottoripyörärenkaat
Michelin Road 6 GT renkaan uuden kumiseoksen ansioista ajat pidemmälle sekä lisäät renkaan käyttöikää.
Michelin Pilot Power 2CT on suunniteltu urheilulliseen ajoon. Rengas vastaa kuljettajien korkeisiin vaatimuksiin yhdistämällä erinomaisen pidon kuivalla ja märällä tiellä sekä pitkän käyttöiän.
Tämä kaksoiskumiseosrengas tarjoaa hyvän pidon suoralla tiellä ja kaarteessa, Michelin  2CT+ - ja eturenkaissa käytetyn Michelin 2CT-teknologian ansiosta.
Rengas, jossa on Michelin 2CT ja Michelin 2CT+ Teknologia. Erinomainen pito kallistuksessa Michelin Carbon Black - teknologian ansiosta. 6,5 ​​%:n negatiivinen kuviopinta ja laajat slick-alueet olkapäillä.
Michelin Power Cup 2 kaksoisyhdisterengas tarjoaa hyvän suoraviivaisen -ja kaarreajon, koska takana on Michelin 2CT+ -tekniikka ja edessä Michelin 2CT -tekniikka.
Pirelli Diablo Supercorsa V4 SC Renkaan Päivitetyt profiilit ovat käsittelyn jatkopäivitystä varten.
Pirelli Diablo Rain renkaissa on erinomainen ptio ja vakaus suurilla nopeuksilla. Renkaiden märkäpito on yhdistetty optimoituun kulumiseen.
Pirelli City Demon Renkaan kulutuspinnan kuviointi on suunniteltu varmistamaan optimaalinen mittarilukema ja tasainen kuluminen.
Pirelli Diablo Rosso IV Corsa Rengas, joka helpottaa urheilullista ajamista.
Metzeler Racetec RR Rain renkaiden syvät kulutuspinnan urat tehokkaaseen vedenpoistoon.