Polaris Sportsman 570 EFI  4x4 EUT Glacier hydraulisarjalla ja puskulevyllä
-9 %

Polaris Sportsman 570 EFI 4x4 EUT Glacier hydraulisarjalla ja puskulevyllä

A18SET57C-LATVO | Ranua Rovaniemi Kemijärvi Oulu Keskusvarasto

Polaris Sportsman 570 EFI traktorimönkijä hydraulisarjalla ja puskulevyllä

Polaris ei esittelyjä kaipaa, mutta Latvon hydraulinen puskulevysarja, jolla puskulevyn / lumiauran käyttö näppäröityy huomattavasti

Esimerkiksi puskulevyn nosto ja kääntö tapahtuu hydrauliikalla. Pystyy käyttämään mm mullan/hiekan levityksessä.

Hydraulipaketti koostuu mönkijän omasta akusta virtansa saavasta sähkömoottorista, joka puolestaan pyörittää parin litran minuuttituottoon kykenevää hydraulipumppua. Ulospäin laitteiston huomaa ainoastaan flatface-liittimistä ja takapään Latvo-kyltistä sekä vasemman kahvan alle asennetusta pienestä ohjausvivusta. Muut komponentit on Polariksessa saatu todella hienosti piiloon katteiden alle.

Polanteen poistossa hydrauliikasta on etua vinssikäyttöiseen auraan verrattuna, kun auraa voidaan painattaa hydraulisylinterillä.

 

Toimitusaika: Varastotuotteille: 1-5 arkipäivää

Sportsman 570 EFI LATVO, punainen
 13127.00 € 11990.00 € 9669.35 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Ranua Rovaniemi Kemijärvi Oulu

Santander-rahoituksella alkaen 341 €/kk (20000€ luottosumma, 84kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Sähköinen hydraulipaketti, joka monipuolistaa ja tehostaa mönkijän työlaitteiden käyttöä. Polariksessa kaikki komponentit saadaan piilotettua katteiden alle.
Mönkijä mielletään usein harrastusvälineeksi, jolle ei ole totisempaa työkäyttöä. Tilanne on kuitenkin hiljalleen muuttumassa, sillä rekisteröinti traktoriksi ja esimerkiksi telasarjojen yleistyminen on parantanut hyötykäyttömahdollisuuksia huomattavasti. Markkinoille on myös tullut myös erilaisia työlaitteita.

  • Hydraulisen auran avulla lumen saa kasattua myös isompiin läjiin, sillä sopivasti nostettaessa muodostuu luiska.
  • Puskulevyn ohjaussauva on sijoitettu vasemman kahvan alle. Peukalolla ohjaaminen onnistuu näppärästi myös seisaaltaan ajettaessa.
  • Hydrauliikan tuotto on muutamia litroja minuutissa. Hydrauliikkayksikkö vie vain vähän tilaa, koska varsinaista suuntaventiiliä ei tarvita. Öljyn virtaussuuntaa muutetaan vaihtamalla ohjaussauvalla moottorin pyörimissuuntaa (jolloin työlaite liikkuu haluttuun suuntaan).
  • Asennusvalmiita paketteja on tarjolla Polariksen eri mallisarjoihin. Riittävän avarat katteet mahdollistavat komponenttien sijoittamisen suojaan. Paketti on mahdollista asentaa myös takalaatikkoon. Myös takahydrauliikan asentaminen on mahdollista, jolloin esim. kippikärryn käyttäminen onnistuu sujuvasti.
  • Saatavana myös erilaisia terävaihtoehtoja. Hammasterällä polanteenkin saa rikki, sillä hydraulipaketti mahdollistaa reippaan painatuksen. Hydrauliikan teho riittää eturenkaiden ilmaan nostamiseenkin.

Saatavilla myös:

Hydraulipakettien lisäksi Latvo valmistaa erilaisia mönkijätarvikkeita joita voit tiedustella konemyyjiltämme. Hydrauliikkaa hyödynnetään esim. kauhassa, joka soveltuu vaikkapa mullan levitykseen tai pihattojen siivoamiseen. Kauhaan on saatavana myös piikit, joiden avulla heinän tai risujen kerääminen helpottuu. Ominaisuuksiin kuuluu hydraulinen nosto ja kippaus.

Valmiita asennussarjoja on saatavana myös Polariksen Sportsman-, Ranger- ja General-mallisarjoihin.

Esimerkiksi Yamahaan ja Hondaan hydrauliyksikkö joudutaan usein asentamaan takalaatikkoon.