Automower tarvikkeet ja lisävarusteet

Husqvarna Automower rajakaapelin korjaussarja sopii hyvin pienten mekaanisten vaurioiden korjaamiseen. Sarjalla voi myös tehdä pieniä muutoksia leikkausalueeseen. Sarja sisältää 5 metriä rajakaapelia, 6 liitintä ja 10 sinkilää.
Huoltosarja sisältää tarvikkeet Husqvarna Automower-leikkurin puhdistamiseen ja hoitamiseen kauden aikana.
Husqvarna Automower väliaikaisen aitasarjan avulla on helppo rajata osa nurmikosta tilapäisesti robottiruohonleikkurin työskentelyalueen ulkopuolelle ilman, että leikkurin asennukseen tai ajastuksiin tarvitsee tehdä muutoksia.
Husqvarna Heavy Duty -kaapeli sopii vaativiin Automower®-käyttökohteisiin ja rajaa leikkurin käyttöalueen turvallisesti. 100-prosenttista kuparia oleva ydin ja eristetty pinta minimoivat signaalihäviöt
Husqvarnan alkuperäiskaapeli rajaa Automower®-leikkurin käyttöalueen turvallisesti. Se on yhteensopiva useimpien Automower®-sovellusten kanssa ja on helppo asentaa. Halkaisija 2,7 mm, pituus 150m.
Husqvarnan alkuperäiskaapeli rajaa Automower®-leikkurin käyttöalueen turvallisesti. Se on yhteensopiva useimpien Automower®-sovellusten kanssa ja on helppo asentaa. Halkaisija 2,7 mm, pituus 150m.
Husqvarnan alkuperäiskaapeli rajaa Automower®-leikkurin käyttöalueen turvallisesti. Se on yhteensopiva useimpien Automower®-sovellusten kanssa ja on helppo asentaa. Pituus 50m.
Suljettu kotelo Husqvarnan Automower-robottileikkurin rajakaapelin liittimille. Suojaa rajakaapelin päitä esimerkiksi kosteudelta, vedeltä ja lumelta kauden aikana.
Husqvarna Automower® asennussarja S sopii avoimille nurmikkoalueille, maks. 800 m², tai monimutkaisille nurmikkoalueille, maks. 400 m².
Husqvarna Automower® asennussarja L sopii avoimille nurmikkoalueille, maks. 5000 m², tai monimutkaisille nurmikkoalueille, maks. 2500 m².
Husqvarna Automower® asennussarja  M (keskikokoinen sarja) sopii avoimille nurmikkoalueille, maks. 2000 m², tai monimutkaisille nurmikkoalueille, maks. 1000 m².
Lattiatilaa säästävä seinäteline on tehty Automower®-leikkurin säilyttämiseen talvella tai silloin kun leikkuri ei ole käytössä.
Husqvarna Automower liitin, käytetään robottiruohonleikkurin rajakaapelin korjaamiseen tai jatkamiseen. Käytetään myös liitettäessä hakukaapelin rajalankaan.
Husqvarna Automower® on suunniteltu työskentelemään erilaisissa olosuhteissa. Tyylikkään silauksen puutarhaasi tuo Husqvarna Automower® -suojakatos, joka suojaa robottileikkuria pitkäaikaiselta sateen ja auringonvalon vaikutuksilta.