9676483-01 | Oma varasto

Husqvarna Rider R 419TsX AWD, ilman leikkuulaitetta

Kompakti, erittäin tehokas nelivetoinen Rider-leikkuri on varustettu ohjaustehostimella, mikä helpottaa laitteen hallintaa kapeilla alueilla ja rinteissä. Ainutlaatuinen XChange-lisälaiterunko mahdollistaa lisälaitteiden nopen kiinnittämisen ilman työkaluja. Husqvarna Connect -sovellus ja Bluetooth-yhteys mahdollistavat Riderin valvonnan ja siten tehokkaan ja oikean käytön. R 419TsX AWD käynnistyy helposti avaimella, ja siinä on kaksois-LED-valot ja säädettävä, kätevä tavarateline. Erinomainen valinta suurten nurmialueiden ympärivuotisiin hoitotöihin. Saatavana eri leveyksin varustettuja leikkuulaitteita. Hinta ei sisällä leikkuulaitetta.

Moottorin valmistaja: Briggs & Stratton
Nettoteho/esiasetettu rpm 11.8 kW
Leikkuuleveys, min. 103 cm
Leikkuuleveys, maks. 112 cm

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

  10999.00 € 8870.16 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

XChange
Ainutlaatuinen liitäntä mahdollistaa lisälaitteiden nopean ja helpon vaihtamisen ilman työkaluja. Kone on valmis uuteen tehtävään muutamassa minuutissa.

Huoltoasento
Leikkuulaitteen huoltoasento helpottaa puhdistamista ja huoltotoimia.

Kaksois-LED-ajovalot
Kaksois-LED-ajovalot laajentavat valaistun alueen ja tekevät käytöstä turvallisempaa päivän hämärtyessä. Parempi näkyvyys lähelle ja kauas.

Husqvarna Connect
Älykkään Husqvarna Connect -sovelluksen avulla käytännölliset vinkit, käyttöohjekirjat ja varaosasuositukset ovat helposti saatavana. Bluetooth-toiminnon kautta saat lisätietoja esim. käyttöajoista, latauksen tilasta sekä ylläpito- ja huoltotarpeista. Sovelluksen voi ladata veloituksetta App Storesta tai Google Playsta.

Ohjaustehostin
Ohjaustehostimen ansiosta ajaminen on kevyempää ja miellyttävämpää.

Eteen asennettu leikkuulaite
Eteen asennettu leikkuulaite mahdollistaa myös reuna-alueiden ja pensaiden alustojen siistin leikkuun.

Keinuva taka-akseli
Keinuva taka-akseli varmistaa vetävien pyörien parhaan mahdollisen pidon ja tasaisen ajon myös epätasaisessa maastossa.

Premium-istuin
Miellyttävässä Pro-istuimessa on korkea selkänoja ja käsinojat. Istuin voidaan myös kääntää säilytysasentoon, jolloin se on suojassa sateelta. Vesi ei jää istuimeen siinä olevien aukkojen vuoksi. (Joissakin malleissa istuimen käsinojat ovat lisävaruste).

Liukusäädettävä istuin
Voidaan säätää ajon aikana. Istuin liikkuu eteen ja alas, taakse ja ylös.

Ergonominen kuljettajanpaikka
Rider-ajoleikkurilla ajaminen on turvallista, vakaata ja pito on hyvä niin tasaisessa kuin kumpareisessakin maastossa. Riderin alhaalla oleva painopiste varmistaa erittäin hyvän pitävyyden ja miellyttävän ajoasennon.

AWD-voimansiirto
Luotettava hydrostaattijärjestelmä sekä etu- että taka-akselilla. Tasauspyörästöjen kautta välittyvä veto tarjoaa erinomaisen pidon ja säästää ruohokenttää vaurioilta.

Kääntyvät tukipyörät
Leikkuulaitteen kääntyvät tukipyörät varmistavat entistä tasaisemman tuloksen ja ehkäisevät nurmikon pinnan vahingoittumisen.

Nelipyöräveto (AWD)
Nelipyöräveto (AWD) parantaa pitoa epätasaisessa, märässä ja liukkaassa maastossa sekä rinteissä. AWD-toiminnossa veto kytkeytyy tarvittaessa olosuhteista riippuen automaattisesti kaikkiin neljään pyörään.

Hydraulinen nostolaite
Hydraulinen nostolaite parantaa koneen suorituskykyä, tarkkuutta ja hallintaa. Terät kytkeytyvät automaattisesti, kun leikkuulaite lasketaan alas.

Monikäyttöisyys
Laaja leikkuulaite- ja lisävarustevalikoima tekee Husqvarnan ajoleikkureista poikkeuksellisen monikäyttöisiä ympärivuotisiin työtehtäviin.

Poljintoiminen hydrostaattivaihteisto
Nopeutta ja suuntaa hallitaan polkimilla, jolloin kuljettaja voi pitää molemmat kädet ohjauspyörässä ja siten hallita konetta helpommin.

Lujatekoinen runko
Kaikissa ajoleikkureissa on vankka, jauhemaalattu 3 mm:n paksuinen teräslevyrunko.

Moottori kuljettajan takana
Taakse asennetun moottorin ansiosta leikattava alue on hyvin käyttäjän näkyvissä, ja kuljettajan paikalla on vähemmän melua ja päästöjä.

Kelluva leikkuulaite
Kelluva leikkuulaite myötäilee maastoa ja ehkäisee siten ruohon repimistä.

  • Merkki: Husqvarna
  • Tuote: Rider-ajoleikkuri
  • Käyttövoima: Bensiini
  • Käyttöalue: Suuret alueet