Ruohonleikkurit

Valitsenko työnnettävän vai vetävän ruohonleikkurin?

Työnnettävät ruohonleikkurimallit ovat usein melko kevyitä työntää, mutta mikäli leikattava nurmikkopinta-ala sisältää esimerkiksi paljon korkeuseroja, suosittelemme vetävän ruohonleikkurin valintaa. Myös silloin kun leikattava pinta-ala on suuri, voi työ käydä mukavammin vetävän ruohonleikkurimallin avulla.

Kevyeksi suunniteltujen työnnettävien ruohonleikkurimallien työntöaisan saa säädettyä itselle sopivaksi, jolloin leikkaaminen on ergonomisesti mukavampaa eikä se kuormita käyttäjää. 

Mikä on sopiva käyttövoima ruohonleikkurilleni? 

Valikoimissa on bensiinikäyttöisiä ruohonleikkureita, joissa riittää hyvin valinnanvaraa. Lisäksi valikoimasta löytyy lähes huoltovapaita ja johdottomia akkukäyttöistä ruohonleikkureita. Sopivan akkukäyttöisen mallin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota akkutehon riittävyyteen suhteessa leikattavaan pinta-alaan.

Sähkökäyttöinen ruohonleikkuri on myös helppo käyttää ja se on lähes huoltovapaa. Sähkökäyttöinen ruohonleikkuri on hyvä valinta, jos etsit päästötöntä ja lähes äänetöntä vaihtoehtoa. 

Honda HRS 536 VKEA Ruohonleikkuri
Husqvarna LC 140P on helppokäyttöinen leikkuri, joka sopii hieman pienempiin puutarhoihin. Työnnettävässä leikkurissa on kestävä, teräksinen leikkuulaite, ruohonkerääjä sekä luotettava ja helposti käynnistettävä Husqvarna-moottori.
Husqvarna LB 246PI on työnnettävä ruohonleikkuri, joka silppuaa erittäin tehokkaasti ja käynnistyy helposti Instart-järjestelmän ansiosta.
Husqvarna LB 548i on kestävä, johdoton akkukäyttöinen ruohonleikkuri.
Akkukäyttöisessä Husqvarna LC551IV -ruohonleikkurissa on leveä leikkuulaite, alumiinivanteet ja takaveto.
Akkukäyttöisessä Husqvarna LC353iVX -ruohonleikkurissa on entistä suurempi leikkuuleveys.
-19 %
Kevyessä ja tehokkaassa Husqvarna LB 146i -akkuruohonleikkurissa on kestävä komposiittikotelo, joka tehostaa silppuavaa leikkuutoimintoa.
Husqvarna LC141 iV on kevyt akkukäyttöinen ruohonleikkuri, joka sopii ihanteellisesti keskisuuren ja monimuotoisen nurmikon tehokkaaseen ja hiljaiseen leikkaamiseen yhdellä latauksella. Vetävän leikkurin portaaton nopeudensäätö on helppo asentaa.
Helppokäyttöinen ja ketterä Husqvarna LC 140  -ruohonleikkuri sopii hyvin pienempiin puutarhoihin. Varustettu kestävällä teräksisellä leikkuulaitteella ja pehmustetulla työntöaisalla. Ominaisuuksina lisäksi keskitetty leikkuukorkeuden säätö ja kuulal