2019 VX Deluxe vesijetti

2019 VX Deluxe vesijetti

F5T200050 |

Verrattoman tasaista suorituskykyä

Tasaista tehoa tarjoavan moottorin ja monien muiden ylellisten vakio-ominaisuuksien lisäksi VX Deluxe -mallin omistajat saavat nauttia Yamahan käänteentekevästä RiDE-hallintateknologiasta. Intuitiivinen käyttäjäystävällinen järjestelmä antaa kokemattomillekin kuskeille välittömästi uudenlaisen varmuuden tunteen.

Mikään toinen vesijetti ei tarjoa vesillä yhtä suorituskykyistä ja nautinnollista kokemusta näin edullisesti.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Valkoinen
13140.00 € 10596.77 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Santander-rahoituksella alkaen 341 €/kk (20000€ luottosumma, 84kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Luotettavuutensa ja kokonaisvaltaisen suorituskykynsä ansiosta alansa johtava nimi kautta maailman. Vuosien myötä nämä vesijetit ovat ansainneet nykyään nauttimansa arvostuksen.

VX-mallit ovat nousseet Yamahan halutuimmiksi vesijeteiksi monen tekijän summana. Näitä ovat urheilullinen tyyli, mahtava suorituskyky, poikkeuksellisen hyvä taloudellisuus, vähäinen kunnossapitotarve ja runsas ominaisuuksien valikoima. VX-mallien vankkumattoman suosion olennaisimpana syynä on kuitenkin niiden monipuolisuus.

  • Elektroninen peruutusvaihteen pito
  • 1049-kuutioinen 3-sylinterinen TR-1 High Output -moottori
  • Hyper-Flow-turbiini
  • Mullistava RiDE-järjestelmä – intuitiivista hallintaa
  • Kevyt ja silti huippuvahva NanoXcel®-runko
  • Kaukohallittava ajonestojärjestelmä ja rajoitetun tehon tila lisäävät turvallisuutta
  • Tilava uimataso, jolla Hydro-Turf-matot
  • Vesihiihtokoukku ja syvälle ulottuva pehmeäpintainen uimaporras
  • Elektronisesti hallittavat vakionopeuden säätö ja satama-ajon tila

1049 kuutioinen 3-sylinterinen TR-1 HO -moottori

VX Deluxe -mallin voimanlähteenä Yamahan innovatiivinen 3-sylinterinen 1049-kution Yamaha TR-1 moottori. Kooltaan yllättävän pieni ja painoltaan kevyt moottori on todella tehokas. Se kiihtyy terhakkaasti, tarjoaa hyvän huipputehon. Se kiihtyy terhakkaasti, tarjoaa hyvän huipputehon ja on myös taloudellinen ja luotettava. Moottorin kevyen painon ansiosta vesijetin käsiteltävyys, ketteryys ja tasapaino ovat vertaansa vailla.

RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

Käänteentekevä RiDE-järjestelmä mullistaa ajonautinnon. Se antaa uudenlaisen varmuuden tunteen etenkin urheilullisessa ajossa. Oikean käden kaasuvipua vedettäessä vesijetti liikkuu eteenpäin ja kiihdyttää, ja vasemman käden vivulla hidastetaan vesijetin kulkua tai peruutetaan. Näin helposti se todella käy!

Rungon materiaalina kevyt ja luja NanoXcel

Yamahan ainutlaatuinen NanoXcel on kevyt ja luja materiaali, jonka ansiosta vesijetti kiihtyy paremmin ja kulkee nopeammin ja taloudellisemmin. Niimpä se soveltuu täydellisesti VX:n rungolle, joka on kaikissa ajo-oloissa vakaudeltaan ja käsiteltävyydeltään entistä parempi.

Hallittavuus uudelle tasolle ainutlaatuisilla elektronisilla järjestelmillä

yamaha uusimmista elektronisista järjestelmistä muodostuu ällistyttävä yhdistelmä vesijetin hallintaa parantavia ominaisuuksia, jotka kuuluvat vakiovarusteluun. Näitä ominaisuuksia ovat mm. elektroninen peruutusvaihteen pito, vakionopeuden säätö, satama-ajon tila sekä vesijettien maailmassa ensimmäisen kaukohallittava ajonestojärjestelmä ja rajoitetun tehon tila.

Monitoimiset nestekidemittarit ja kaksi kookasta taustapeiliä

Näin kilpailukykyisesti hinnoitellusta esijetistä ei ehkä odota löytävänsä hyvännäköisiä monitoimisia nestekidemittareita tyylikkääseen paneeliin asennettuna, mutta VX Deluxe on varustettu niillä. Mukavan yllätyksen tarjoavat myös kookkaat taustapeilit, joiden avulla pysyt vaivattomasti selvillä siitä, mitä vesijetin takana tapahtuu. Tämä on arvossaan varsinkin vesihiihtäjää tai wakeboard-lautailijaa hinattaessa.

Tilava uimataso ja vesihiihtokoukku

Mukava kolmipaikkainen istuin, tilava uimataso, syvällä sijaitseva uimaporras ja lujatekoinen käytännöllinen vesihiihtokoukku tekevät VX Deluxe -mallista mieluisan laitteen vesiurheilun ja matka-ajon ystäville. Wakeboard-lautailin, vesihiihdon tai uiskentelun jälkeen on mukavaa nousta takaisin kyytiin liukastumista ehkäisevien Hydro-Turf-mattojen päälle.