Painepesurit, imurit ja tarvikkeet

Painepesuri joka sopii moneen käyttöön, esimerkiksi patioiden, puutarhakalusteiden, aitojen ja kiveysten puhdistukseen. Sisäänrakennetut lisävarusteiden säilytystila, letkukela ja virtajohdon säilytystila tekevät pesurin käytöstä tehokasta.
-10 %
Skil painepesuri on kestävä ja ergonominen muotoilu, pitkä suutin veden virtauksen säädöllä, parempi liikkuvuus 11 metrin työskentelyalueen ansiosta (5 m johtoa, 5 m letkua sekä suutin)
Husqvarna PW 490 painepesuri on erittäin kookas ja tehokas painepesuri. Muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen. S
Erittäin kookas ja tehokas Husqvarna PW 480 painepesuri on muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen.
-10 %
Tukeva, tarkoituksellisesti suunniteltu Husqvarna PW 235R painepesuri sopii moneen käyttöön.
-10 %
Tehokas, muotoilultaan tukeva painepesuri soveltuu kaikkein vaativimpaan ulkotilojen puhdistukseen. Messinkipumppu ja keramiikkapinnoitteiset männät kestävät kovaa käyttöä.
-10 %
Pesurin suorituskyky on erinomainen, suunnittelu tukeva ja tarkoituksellinen – ja pesutulokset aina vertaansa vailla. Se soveltuu vaativiin tehtäviin, esimerkiksi ajoneuvojen ja kivimuurien puhdistamiseen.
-10 %
Pesurin suorituskyky on erinomainen, suunnittelu tukeva ja tarkoituksellinen – ja pesutulokset aina vertaansa vailla. Se soveltuu vaativiin tehtäviin, esimerkiksi ajoneuvojen ja kivimuurien puhdistamiseen.
-10 %
Tehokas painepesuri on muotoilultaan tukeva ja se on suunniteltu kaikkein vaativimpaan ulkotilojen puhdistukseen. Paineensäätöominaisuudella voit säätää veden virtausta ja painetta kuhunkin tilanteeseen sopivaksi.
-10 %
Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimuri monenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilytyksen ja h
-10 %
Kestävä ja suorituskykyinen märkä- ja kuivaimuri monenlaisen lian, pölyn, vuotojen ja roskien poistamiseen. Soveltuu hyvin jokapäiväiseen vaativaan käyttöön voimakkaan ja luotettavan turbiinin, helppokäyttöisten hallintalaitteiden sekä kätevän säilyt
-12 %
WORX Puhdistusharja 20V Runko
Clen Master / Smart terassipesin
CLEN Hienopölysuodatin 2-3 Moottoriset imurit
CLEN RIO Painehuuhteluimuri ammattikäyttöön ajoneuvokaluston sisäpuhdistuksessa, ravintolatiloissa ja hotelleissa. Painehuuhteluimuri soveltuu mattojen, huonekalujen ja ajoneuvojen sisustusten ammattimaiseen pesuun ja puhdistukseen.
Tehokkaan imun ansiosta imurissa voidaan käyttää myös normaalia pidempää imuletkua. Imuroit isompia pintoja nopeammin ja vaivattomammin. Ison ilmamäärän ansiosta erittäin hyvä imuri runsaan hienon pölyn imurointiin kun imuri varustetaan asianmukaisil
CLEN NRG 1/30 TC on työkalujen etäohjauksella varustettu imuri joka soveltuu hiontapölyn imurointiin. Työkaluimuri on varustettu H13 luokan ilmasuodattimella. Hyvät varusteet soveltuu myös peruspuhdistukseen. Antistaattinen. Soveltuu veden imuroimise
CLEN MK 220 TC Imurilla voit imuroida pölyä sekä vettä. Imurissa on myös kätevä puhallustoiminto sekä liitäntä sähkötyökalulle. Laitteessa on erillinen vivusta toimiva käsikäyttöinen suodattimen puhdistustoiminto.