Trimmeripäät ja siimat

Husqvarnan suunnittelemassa T35 siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go".
Husqvarnan suunnittelemassa T35-siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go".
Husqvarna Siimapää T25 M10 (L), 2,0 - 2,4 mm trimmereihin
Husqvarnan suunnittelemassa T25-siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go".
Husqvarnan suunnittelemassa T35X siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go".
Husqvarnan suunnittelemassa T35X siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go" sekä laakeroitu pohjakappale jonka ansiosta vaativassakin käytössä kestävyys ja työn joutuvuus on huippuluokkaa.
Siimapää, jossa manuaalinen siimansyöttö. Siimaa syötetään manuaalisesti painamalla siimansyöttöpainiketta ja vetämällä siimasta.
Husqvarnan suunnittelemassa T45X siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go" sekä laakeroitu pohjakappale jonka ansiosta vaativassakin käytössä kestävyys ja työn joutuvuus on huippuluokkaa.
Husqvarnan suunnittelemassa T55X siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go" sekä laakeroitu pohjakappale jonka ansiosta vaativassakin käytössä kestävyys ja työn joutuvuus on huippuluokkaa.
Husqvarnan suunnittelemassa T35 Universal -siimapäässä on puoliautomaattinen siimansyöttö ja siitä käytetään myös nimitystä "Tap’n go".
Karkeammalle ruoholle ja kivikkoiselle alueelle. Hyvä näkyvyys, vaihdettavat muoviterät, turvallinen käyttää myös puiden ja pensaiden ympärillä.
Karkeammalle ruoholle ja kivikkoiselle alueelle. Hyvä näkyvyys, vaihdettavat muoviterät, turvallinen käyttää myös puiden ja pensaiden ympärillä.