Veneet, perämoottorit ja vesijetit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen. 

Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia!

 

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Kala-Palta moottoriveneessä on suuri avonainen sisätila ja voimakkaasti korotettu keula, joka mahdollistaa kalastamisen myös kovemmalla kelillä, verkkokalastajien suosikki.
Meri-Palta CC on keskipulpetillinen, jalallisella kuljettajan istuimella varustettu, sadevesityhjenevä moottorivene -malli, jossa on reilusti liikkumatilaa. Tämä moottorivene on erinomainen malli kalastus- ja yhteysveneeksi saaristoon tai suuremmille
Suvi 52 ”kelo” soutuvene on monikäyttöinen iso kölillinen mökkivene, joka on kokoonsa nähden kevyt soutaa ja toimii hyvin myös moottorilla.
Suvi 42 ”kelo” on kölillinen savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön