Veneet, perämoottorit ja vesijetit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen. 

Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia!

 

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Suvi 45 Duo on hyvillä vakiovarusteilla varustettu moottorivene malli mökki- ja kalastuskäyttöön. Säilytystilaa veneessä on reilusti kokoonsa nähden.
Ohjauspulpetilinen Kala-Kaveri 475 on monitoiminen sadevesityhjenevä -moottorivenemalli sekä sen runkoa on korotettu mökki- ja kalastuskäyttöön
Ohjauspulpetilla
Kala-Palta moottoriveneessä on suuri avonainen sisätila ja voimakkaasti korotettu keula, joka mahdollistaa kalastamisen myös kovemmalla kelillä, verkkokalastajien suosikki.
Meri-Palta CC on keskipulpetillinen, jalallisella kuljettajan istuimella varustettu, sadevesityhjenevä moottorivene -malli, jossa on reilusti liikkumatilaa. Tämä moottorivene on erinomainen malli kalastus- ja yhteysveneeksi saaristoon tai suuremmille
Suvi 450 on sadevesityhjenevä soutu-moottorivene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 420 on kevyempi savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 465 "terva" vene on sadevesityhjenevä soutuvene, sinulle joka et halua vetää venettäsi maalle jokaisen käyttökerran jälkeen.
Suvi 465 sadevesityhjenevän soutuvene
Suvi 48 ”kelo” on monikäyttöinen kölillinen soutuvene, joka on kokoonsa nähden kevyt soutaa ja toimii hyvin myös moottorilla.
Suvi 52 ”kelo” soutuvene on monikäyttöinen iso kölillinen mökkivene, joka on kokoonsa nähden kevyt soutaa ja toimii hyvin myös moottorilla.
Suvi 42 ”kelo” on kölillinen savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön
Soutu-Palta 605 on suuri liukuva soutuvene 6 hengelle. Saavuttaa 12 solmun nopeuden 10 hv:n moottorilla. 3 hankainparia + peränpitäjän hankain.  Soutu-Palta 605 soveltuu erinomaisesti myös parisoutuun, mahdollista soutaa jopa 5 henkilöä yhtä aikaa.
Suvi 495 ”terva” on erittäin vakaa ja uppoamaton soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 460 "terva" soutuvene on turvallinen, uppoamaton vene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 420 ”terva” on kevyempi savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön
Soutu-Palta 495 soutu-moottorivene on erittäin vakaa, turvallinen ja uppoamaton soutuvene suosittuun Palta-mallistoon, mökki- ja kalastuskäyttöön tarkoitettu soutu-moottorivene.
Suvi 495 soutuvene on erittäin vakaa, turvallinen ja uppoamaton soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 460 soutuvene on turvallinen soutuvene mökki- ja kalastukäyttöön
Soutu-Palta 510 -soutu-moottorivene on varustettu kahdella lukittavalla säilytystilalla. Suuri liukuva soutuvene 5 hengelle. Saavuttaa 10 solmun nopeuden 6 hv:n moottorilla.